Deze vorm van masseren combineer ik ook vaak bij andere vormen van massage!

Wat is energetisch masseren?

Energetisch masseren is masseren met energie vanuit de kosmos. Energie is overal om ons heen. Jezelf hiervoor openstellen en doorgeven aan een ander om te mogen helen is een voorrecht.

Energetische massage werkt op het openen en goed laten doorstromen van de levensenergie, het opheffen van blokkades die we door het leven vaak zelf onbewust hebben opgebouwd. Deze blokkades zijn goed voelbaar in het lichaam. De massage zal verlichting kunnen brengen aan klachten die gerelateerd zijn aan stress, zoals hoofdpijn, piekeren, slapeloosheid, en het niet geaard voelen.

Energetische massage is een zachte manier van massage. In een vriendelijke, warme, rustgevende en veilige  omgeving zal de massage gegeven worden..

Door de chakra’s, energie punten, in het lichaam te masseren, brengen we de geblokkeerde energie weer in beweging. U zult u fitter gaan voelen, beter gaan slapen.

Na de massage is het belangrijk om het dag een beetje kalm aan te doen en enkele glazen water te drinken. Dit om de afvalstoffen die vrijkomen tijdens en na de massage goed af te kunnen voeren.

De 7 chakra’s zijn:

7. Kruin chakrakleur van de chakra is paars
6. Voorhoofd chakrakleur van de chakra is donkerblauw
5. Keel chakrakleur van de chakra is lichtblauw
4. Hart chakrakleur van de chakra is groen
3. Zonnevlecht chakrakleur van de chakra is  geel
2. Basis chakra (sacraal)kleur van de chakra is oranje
1. Stuit chakrakleur van de chakra is rood