Deze pagina is bedoeld om uw ervaringen te delen met andere bezoekers van deze site. U mag uw naam, of alleen voornaam achterlaten.  Uw e-mailadres moet ook ingevuld worden, maar wordt niet geplaatst in de reactie. Alvast bedankt.

guest
25 Reacties
Nieuwste
Oudste Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna

Een ontzettend heerlijke ontspanningsmassage gehad. Fijne ontspannen sfeer..! Een uur lang even helemaal relaxen in een andere wereld.. absoluut een aanrader en voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Johan S

Super fijne ontspanningsmassage gehad. Dankzij Patricia voelde ik me weer als herboren. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lily

Zeer goede massage, uitgebreid en professioneel. Zeker aan te raden.

pascal

Heerlijke ontspannende massage gehad voor herhaling vatbaar.

Melanie

Een heel uuŕ pure ontspanning.
Ik ga zeker nog een volgende keer

Angelique

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en heb genoten van een heerlijke massage. Ik kwam gespannen naar binnen maar deze zakte binnen een aantal minuten massage weg. Kom zeker terug.

John Osterhoff

Ik sport al mijn hele leven en heb jarenlang een vaste masseur gehad, toen mijn vaste masseur gezondheidsproblemen kreeg ( nierdialyse ) was ik op zoek naar een nieuwe masseur. Via social deal kwam ik bij Patricia, zij woont pas sinds kort in Heerlen. Zij heeft mij een professionele sportmassage gegeven en mijn spieren voelden zich meteen weer soepel en relaxed aan. Ik kan het iedere sporter aanraden om voor een goede sportmassage naar Patricia te gaan, ik zal dat zeker doen.

Wesley

Zojuist terug gekomen van Patricia. Heerlijke ontspanningsmassage gehad. Uur lang genoten en kom hier zeker weer!

Tim

Heerlijke ontspanninsmassage gehad. Heb echt genoten. Een aanrader en ik kom zeker nog terug. Gr Tim

Aragonda

Hoi ik ben aragonda..

ik heb vanmiddag een heerlijke hot stone massage gehad van patricia.. die zeer effectief was en heel erg ontspannend!!

Ik zou zo weer een massage willen hebben. Echt een aanrader als je even lekker wilt ontspannen 🙏🏵️🕉️💛

Dankje wel , en tot gauw

Kira

Heerlijke ontspannings massage mogen ontvangen! Patricia ging professioneel te werk! Heb zeer genoten!! Zeker een aanrader!!

Ingrid

Patricia is een vriendelijke, hartelijke vrouw die met veel passie en op vakkundige wijze masseert. Ik heb intens genoten van een ontspanningsmassage. De ruimte is sfeervol ingericht. Het was beslist de moeite waard. Na de vakantieperiode laat ik me weer lekker masseren.

Naomi

Deze werkende mama met 2 jonge kids kan der weer tegen aan. Vandaag een heerlijke ontspannings massage gehad! Patricia is een vriendelijk vrouw, en weet wat ze doet! Een echte aanrader!!

Emiel

Op doorreis op een fiets, al ruim een maand onderweg. Op internet trok jouw site mijn aandacht. Jij begrijpt meteen wat ik nodig heb. Feilloos mijn fietsspieren gevonden en liefdevol aangepakt, waarbij ik Reiki herkende. De behandeling waarbij meerdere massagetechnieken worden toegepast is een diepe belevenis. Bedankt Patricia, morgen ben ik weer een dikke 80 km hiervandaan. Mijn spieren zingen! Emiel

Cees

Top van Top tot Teen! Als je volledig tot rust wilt komen moet je naar Patricia komen en je door haar heerlijk laten verwennen. Als professional verstaat ze haar vak en levert een massage op maat, inclusief de speciaal voor jouw lichaam uitgezochte olie. Een weldaad! Haar ‘gouden handen’ voelen feilloos aan waar ze zijn moeten en haar liefde voor het vak en de medemens vertaalt zich in optimale aandacht en inzet voor de klant. Tenslotte wordt de behandeling afgerond met een fijngevoelige, ontspannen voetzoolreflexmassage. Kortom: Patricia is top en een behandeling bij haar is top! Een aanrader voor een… Lees verder »

Tinie Wijnen

Ik heb vandaag,10 november, een heerlijke ontspannings massage
gehad. Ik heb genoten van de rustige sfeer en muziek, maar bijzonder van de massage. Patricia doet dit op een fijne en rustige
manier. Was even in een andere wereld. Jammer dat je na afloop weer in de hectiek van het leven komt. Het is niet anders.Voor de volgende afspraak laat ik mijn voeten eens verwennen.

groetjes.

Patricia

Genoten van een heerlijke massage! Ga zeker vaker terug.

Elske

Heb genoten van een heerlijke en ontspannende massage. Zeer vakkundig. Ga zeker terugkomen!

Marion Pernot

Vanavond heb ik een goddelijke stille hotstone massage gehad. Ik heb intens genoten en ben heerlijk tot rust gekomen. Bedankt.

Liz en Stéphanie

Mijn dochter en ik hebben ons afgelopen avond overgegeven aan de zéér kundige handen van Patricia. We hebben genoten van een ontspannende hotstone massage, met aandacht en op een liefdevolle manier gegeven. Het is goed te merken dat ze dit graag en met heel haar hart doet, voor veelvuldige herhaling vatbaar ?

Nicole

Ik heb een heerlijk ontspannende massage gehad. Super na een drukke werkweek. Voor herhaling vatbaar en een echte aanrader!

nicola

Geweldige massage, geweldige sfeer en geweldige mens.
Ik ga hier alle 4 weken van genieten!!!!Aanrader!!!!

Paul

Heerlijk genieten!

Esther

Ik heb een heerlijke massage ontvangen van 90 minuten. Hoe zen kun je zijn. Toppie en een aanrader.

Ans

Het was een heel ontspannende massage!!