Massages die ik aanbied

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Drukke baan, druk huishouden, stress, allemaal oorzaken van spanning. spanning uit zich vaak door middel van lichamelijke klachten, zoals rugpijn, pijn in de nek en schouders, hoofdpijn en nog veel meer. Een gerichte ontspanningmassage biedt hier vaak uitkomst.

Voetreflex-behandeling

Voetreflex behandeling

Voetreflexologie, wat houdt dat nu eigenlijk in? Alle organen zijn door energielijnen met bepaalde gebieden in de voet verbonden. Er zijn bepaalde technieken ontwikkeld, waarmee deze zogenaamde reflexzones behandeld kunnen worden door middel van drukpunttechnieken. Eventuele blokkades in organen, lichaamsdelen, zenuwen en klieren kunnen hierdoor opgeheven worden.

Indiase-hoofdmassage

Indiase hoofdmassage

Een Indiase hoofdmassage is een massage waar het hoofd, de nek, de schouders en het gelaat aan bod komen. In de westerse wereld doen we veel met ons hoofd. Onze levensenergie of ‘prana’ kan daardoor uit balans raken en er ontstaan blokkades, waardoor veel mensen regelmatig last hebben van hoofdpijn, stress en spanning. Een hoofdmassage heft deze blokkades op en brengt lichaam en geest in balans en zorgt voor directe ontspanning.

Energetische-massage

Energetische massage

Deze vorm van masseren combineer ik ook vaak bij andere vormen van massage! Wat is energetisch masseren? Energetisch masseren is masseren met energie vanuit de kosmos. Energie is overal om ons heen. Jezelf hiervoor openstellen en doorgeven aan een ander om te mogen helen is een voorrecht.

Hot-stone-massage

Hot stone massage

Wat is Hotstone massage? Een Hot stone massage is zoals het woord al zegt een massage met “hete” stenen. De temperatuur van de stenen waarmee de massage gegeven wordt ligt om en nabij de 45 graden (lekker warm en niet te heet). Om de stenen op te warmen en op temperatuur te houden wordt een warmhoudplaat gebruikt. De Hot stone massage wordt gegeven met afgeronde basalt stenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.

rugklachten

Specialisatie rugklachten

Tijdens mijn opleiding tot massagetherapeut heb ik bewust gekozen voor de specialisatie rugklachten omdat dit in de praktijk de meest voorkomende klachten zijn. Dit geldt zowel voor de lage en de hoge rugklachten. Door middel van diepe en ontspannende massagetechnieken, subtiele mobilisatietechnieken, en eventueel rek en strek oefeningen probeer ik de rugklachten te bestrijden.

eft

Emotionele freedom technics

EFT (Emotional Freedom Technique) is een methode waarmee je emotionele bagage kunt loslaten en lichamelijke klachten kunt verminderen. Het gevolg is dat je lekkerder in je vel zit en zelfs wanneer je last hebt van stress.

Sportmassage

Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.