Mijn naam is Patricia. Ik ben beroepsgediplomeerd ontspanningsmasseur. Naast ontspannings massages heb ik me onder andere gespecialiseerd in:

* Hot Stone massages
* Lage rugklachten massages
* Indiase hoofdmassages
* Voetreflexologie
* Energetische massages
* Aromatherapie
* Bach Bloesem therapie

Waarom de naam Natural Care:

* tijdens de massages maak ik gebruik van natuurlijke(etherische) oliën.
* Door mijn opleiding “aromatherapie” kan ik met deze natuurlijke oliën voor iedere klant de olie samenstellen met de geur en werking die bij hem of haar past.
* tijdens eventuele Reiki-behandelingen maak ik gebruik van de natuurlijke energieën.
* Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in voetreflexologie, die de zelfgenezende processen van het menselijk lichaam stimuleert, waarbij ik ook gebruik maak van de natuurlijke oliën.
* Als aanvulling op de massages maak ik zelf onder andere diverse crèmes en gels met alleen natuurlijke ingrediënten. Klik hier voor meer info over mijn zelfgemaakte producten.

Massages op locatie zijn ook mogelijk

Wilt u bijvoorbeeld eens een “vriendinnenavond” organiseren of zijn er redenen waarom u niet naar mijn praktijk kunt komen, dan kan ik ook naar u toe komen. Ik zal echter al naar gelang de reisafstand daarvoor een meerprijs moeten berekenen.

Wilt u meer weten over de soorten massages en producten, dan kunt u kijken bij de tab `Massages` in het menu. Als u vragen hebt, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen via ons contactformulier of telefonisch.

Waarom zou u kiezen voor Patricia’s Natural Care?

Een massage is zoveel meer dan alleen goed uitgevoerde massagetechnieken. Masseren is mijn passie en ik leg hierin mijn gevoel. Mijn handen masseren gestuurd door mijn hart.

Met mijn massage raak ik niet alleen uw lichaam maar ook uw diepe innerlijk. Ik neem u mee naar een andere wereld, een wereld van rust en vriendelijkheid. Tijdens een massage voelt u dat alleen u belangrijk bent. Wees welkom en ervaar de geestelijke en lichamelijke weldaad van een massage.

Belangrijk: er zijn situaties waarin het niet verstandig is of zelfs niet mogelijk is om gemasseerd te worden. Kijk hier of deze situatie op u van toepassing is.

Let op: Geen erotische massage